Axel Dahlen och Carl Rogmark på SK Hajens sommarläger i Falkenberg 2014

 

Teknikskola

När barnen har lärt sig grunderna i våra fiskengrupper är det dags att öka på simkunskaperna. I SK Hajens Teknikskola har många simmare fostrats. De fyra simsätten tränas genom lek och övningar. Barnen får också pröva på att tävla i våra nybörjartävling ”Hajaren”, en frivillig tävling på ett par timmar som brukar locka mycket publik.

Vem får gå i Teknikskola? Barnen ska ha klarat målsättningen för Fiskengruppen.

Målsättning: Verksamheten syftar till att barnen skall lära sig att simma 200 meter varav 50 meter på rygg. Barnen skall också lära sig hopp och dyk från kanten.

Avgift och omfattning: 1450 kr per termin + 150 kr i medlemsavgift per kalenderår. Cirka 14 tillfällen.

Medleyskola

Efter Teknikskolan kommer Medleyskolan. De fyra simsätten tränas genom olika teknikövningar. I Medleyskolan simmar grupperna vid två tillfällen i veckan.
Barnen får också deltaga i våra nybörjartävling ”Hajaren”, en frivillig tävling på ett par timmar som brukar locka mycket publik.

Vem får gå i Medleyskola: Barnen ska ha klarat målsättningen för Teknikskolan, samt av SK Hajens instruktörer bedömas klara av verksamheten.

Målsättning: Verksamheten syftar till att barnen skall skaffa sig kunskaper i de fyra simsätten. Barnen får även prova på att simtävla i en trygg miljö.

Avgift och omfattning: 1550 kr per termin + 150 kr i medlemsavgift per kalenderår. Cirka 30 tillfällen.

Hajens Instagram

Sök