skip to Main Content
Hajens tjejlag på Speedo Open 2015

Hajens tjejlag på Speedo Open 2015

SK Hajen tackar alla sina sponsorer för att ni gör det möjligt för oss att simma vidare. Med hjälp av era bidrag kan vi bedriva en lokalt värdefull barn- och ungdomsverksamhet.

Vill du sponsra oss?

Som de flesta ideella föreningar samarbetar SK Hajen med flera privata företag i form av sponsoravtal. Varje avtal är unikt men i korthet går de ut på att SK Hajen erbjuder ditt företag exponering, till exempel här på hemsidan, i simhallen eller på våra kläder. I gengäld får vi ett ekonomiskt bidrag eller olika former av rabatt.

Vill du veta mer kontaktar du Réka Lindgren, kansliet@hajen.org

Sponsorer

Axis, AffärsHem, Arena, InfraSight Labs, One Nordic, Sekretesso, Skult, TetraPak.

Arena

Arena är vår simutrustnings-sponsor.  Det innebär att vi uppmuntrar våra simmare att träna och tävla i Arenas kläder.

Arena erbjuder bra rabatter på kläder och utrustning till klubbens medlemmar. Hela utbudet hittar du på swimstore.se . Mer information under Shoppen >>

[/vc_tab]

Så här funkar Sponsorhuset

Via Sponsorhuset kan du handla från över 280 välkända nätbutiker och tjäna pengar själv samtidigt som du stödjer Simklubben Hajen.  Du och SK Hajen tjänar alltså pengar på ett nätköp du ändå tänkt att göra.

Anslutna webbutiker är bland annat Hotels.com, Zalando, Bygghemma, Tretti.se, CDON, Scandic, NetOnNet och Bokus.

Gör så här:

1. Följ länken och registrera dig på
sponsorhuset.se/simklubbenhajen/

2. Via sidan ovan går du vidare till den nätbutik du vill handla och beställer som vanligt. Utnyttja gärna rabatterbjudanden.

3. Efter ungefär 30 dagar kan du ta ut din bonus som pengar eller välja att skicka pengarna vidare till SK Hajen.

Massor av bra frågor och svar finns på Sponsorhusets webb sponsorhuset.se/simklubbenhajen/fragor-och-svar/

SK Hajen tackar dig för ditt stöd!

50 miljoner till ungdomsidrotten

Svenska Spel har avsatt 50 miljoner kronor som ska gå till landets idrottsföreningar och deras ungdomsverksamhet. Men det är du och alla andra som spelar som kan vara med och bestämma till vilka föreningar som pengarna ska gå!

Spelkortet allt som behövs

Det kostar ingenting extra. Alla som har ett Spelkort eller spelkonto och spelar hos Svenska Spel kan vara med och aktivt påverka hur pengarna ska fördelas! Välj upp till tre favoritföreningar som får ta del av pengarna.

Anslut favoritföreningar

Du väljer upp till tre klubbar som du vill stödja genom att ansluta ditt Spelkort till Gräsroten. Det gör du enkelt direkt här på webben eller i mobilen på svenskaspel.se/grasroten, i butik, eller genom att ringa till Svenska Spels kundservice på 0770-11 11 11.

Mer info om Gräsroten >>

[/vc_tabs]
Back To Top
Sök