skip to Main Content

Uppladdning inför Hajaren, simklubbens nybörjartävling. Här får de barn som vill prova på att tävla under trygga och lekfulla former.

Vårterminen 2018 startar med lördagsgrupperna den 20:e januari.
Avslutningar börjar med onsdagsgrupperna den 2:e maj och sista ut är tisdagsgrupperna den 8:e maj (medley har avslutning den 6:e maj på söndagen!)  

Inställda tillfällen
19 – 25 februari
3 – 4 mars
27 mars – 2 april

När barnen har lärt sig grunderna i våra fiskengrupper är det dags att öka på simkunskaperna i Teknikskolan och Medleyskolan. De fyra simsätten tränas genom lek och övningar. I Teknikskolan simmar grupperna en gång i veckan, i Medleyskolan två gånger i veckan.

Barnen får också pröva på att tävla i våra nybörjartävling ”Hajaren”, en frivillig tävling på ett par timmar som brukar locka mycket publik. 

>>Intresseanmälan till teknik- eller medleyskola 

Teknikskola

Vem får gå i Teknikskola? Barnen ska ha klarat målsättningen för Fiskengruppen. Samt av SK Hajens instruktörer bedömas klara av verksamheten.

Målsättning: Verksamheten syftar till att barnen skall lära sig att simma 200 meter i sträck med rätt teknik och utan att stanna. Barnen ska också lära dyk från pallen.

Avgift och omfattning: 1450 kr per termin + 150 kr i medlemsavgift per kalenderår. Cirka 14 tillfällen. 

Medleyskola

Vem får gå i Medleyskola: Barnen ska ha klarat målsättningen för Teknikskolan, samt av SK Hajens instruktörer bedömas klara av verksamheten.

Målsättning: Verksamheten syftar till att barnen skall skaffa sig kunskaper i de fyra simsätten. Barnen får även prova på att simtävla i en trygg miljö.

Avgift och omfattning: 1600 kr per termin + 150 kr i medlemsavgift per kalenderår. Cirka 30 tillfällen.

Hajens Instagram

Back To Top
Sök