skip to Main Content

Många år av trevligt samarbete!

På måndagens årsmöte lämnade Cecilia Rogmark över ordförandeskapet till Richard Henriksson. Här tackar Cecilia för sin tid och SK Hajen tackar självklart tillbaka för hennes fleråriga insats!

”Som avgående ordförande vill jag tacka för många års trevligt samarbete i klubben! Det är en glädje att arbeta med så många engagerade människor, både bland våra anställda och våra ideellt arbetande. Det har också varit roligt att följa en generation simmare från första Hajaren och uppåt i åren; glada och trevliga ungdomar som tar hand om varandra och grundlägger en vänskap som ofta håller in i vuxenlivet.

Du som ännu inte provat på ett styrelseuppdrag eller annan syssla i vår klubb – ta steget! Utöver att det är en nödvändighet för en idrottsklubbs fortlevnad att vi hjälps åt, så är det roligt, utvecklande och inte speciellt svårt! I varje fall inte i Simklubben Hajen, med så många goda krafter omkring sig.

Jag önskar den ny-gamla styrelsen lycka till! Vi ses på bassängkanten – Poängcup på tisdag!

// Cecilia Rogmark”

Som ett tillägg kan vi berätta att årsmötet valde att följa valberednings förslag till styrelse. Så fort protokollet är justerat publiceras det här på hemsida.

 

Back To Top
Sök