skip to Main Content

Liten men naggande god trupp på Sim á Lund

Förra helgen var det Sim á Lund på Högevallsbadet i Lund. Hajen hade en liten trupp på plats med fem simmare från A och B. Men det var flera av dem som simmade riktigt snabbt i bassängen. Marcus Henriksson -18 slog ett stort personligt rekord på 200 frisim med 2.03,45. Li Björner Oh -17 slog äntligen sitt personliga rekord på 100 frisim. 1.01,23 blev det för henne. Hanna Nilsson -15 slår i princip sina personliga rekord varje gång hon tävlar just nu. Nu blev det nya pers både på 100 och 200 frisim. Visar att en bra insats på träningarna, och hög närvaro, ofta leder till framgång. Linnea Dolmark -13 fick bland annat med sig ett nytt personligt rekord på 100 bröstsim. Malin Svensson -16 gjorde fina insatser men var tyvärr hämnad av en retlig förkylning.

Back To Top
Sök