skip to Main Content

Med anledning av Coronaviruset

Med anledning av händelseutvecklingen för Corona-viruset vill vi förtydliga att Simklubben Hajen följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Under tisdagen höjdes risknivån för spridning av Corona-viruset inom Sverige till “mycket hög risk”.

Regeringen och folkhälsomyndigheten har nu också beslutat att stoppa större evenemang som tex idrottsevenemang. Vilket betyder att många tävlingar nu ställs in. DM i Göteborg har blivit inställt och vi inväntar besked från övriga arrangörer. info kommer på mail.

Allmänna råd att tänka på i samband med simskola och simträning

  • Tvätta händerna ofta med tvål och varmt vatten, före måltid, mathantering och efter ett toalettbesök. Handsprit kan vara ett alternativ när du inte har möjlighet till handtvätt.
  • Hosta och nys i armvecket eller i pappersnäsduk.
  • Dela inte vattenflaska på träningen.
  • Stanna hemma om du är sjuk eller snuvig för att undvika att smitta andra

Back To Top
Sök