skip to Main Content

Färsingadoppet


Helgen 14-16 juni så simmades Färsingadoppet i Sjöbo. En tävling som avslutade terminen för simmarna i grupperna D, E och F.

Viola Modigh – 10, Liv Dahlqvist – 9,  Mira-Li Hejdeman – 10,  Molly Andersson – 10 och David Sylvan – 12 simmade alla för första gången en tävling utomhus i långbana. Det bjöds även på busväder när åska och regn drog in under lördags eftermiddagen så att tävlingen fick ställas in det passet.

När väl tävlingen var igång så fick vi se snabba simningar. Bland annat Julia Bruér – 12 som slog åldersrekord på 50m bröstsim med tiden 38.96 och blev 2:a i grenen.  

Förutom våra debutanter på tävlingen så fick vi även se några debutanter på vissa distanser. Lova Persson – 15 på 200m fjärilsim och Anna Gutenwik – 11 på 100m fjärilsim. 

Vi tränare vill passa på att tacka simmarna som nu går på sommarledigt för denna terminen. En mycket bra termin i bassängen och utanför för klubbens del. Många bra simningar med många nya pers och en mycket fin klubbkänsla när man är iväg med er. Det värmer i kroppen när man ser er ute på tävlingar och läger hur bra ni kommer överens och tar hand om varandra.

Tack för våren 2019. Njut av sommaren så ses vi i augusti igen!
/Coach

Back To Top
Sök