skip to Main Content

DM/JDM

Under lördagen den 1/6 och söndagen den 2/6 avgjordes DM/JDM i Karlshamn. En mycket framgångsrik tävling för hajens del.
Vi fick se många snabba simningar denna helgen också. Gabriel Agardh – 16 fick kliva överst på prispallen efter sitt 200m ryggsim på 2.21.87 och titulera sig som skånsk junior mästare. Tiden räckte också till en andra plats på DM.
Lite tidigare på samma pass så hade vi fått se 200m fjäril för tjejer och där fick vi med oss två kval. Först Freja Werker – 16 till sum-sim med tiden 2.38.03 och i heatet efter var det Ella Laurén – 18 som kvalade till JSM med tiden 2.30.58 och tog silver på JDM och brons på DM. Ella tog också silver på 400m medley både på DM och JDM
Malte Laurén – 14 som gjorde debut på DM/JDM hoppade i på ett extralopp under lördagen och fixade kvalet till sum-sim som han retligt missade med 2 hundradelar i Halmstad. Denna gången stannade klockan på 1.15.09.
Vi fick även se ett JSM-B kval på 800m frisim av Sara Nobrell – 17 med tiden 9.42.13. Vilket även var premiär på distansen i långbana.
Ella Gutenwik – 14 hade mycket fart i kroppen under helgen och gjorde flera snabba simningar och fick ett kval på 200m medley med sig med tiden 2.35.32.
Hela helgen avslutades med 4x200m frisim för tjejerna och det blev en mycket fin silverplats för tjejerna. En sluttid på fina 9.00.08, i laget simmade Ella L, Sara N, Freja W och Ella G.

Back To Top
Sök