skip to Main Content

Simiaden

I helgen simmade delar av C-, D-, E- och F-gruppen Simiaden i Staffanstorp. Många fina lopp och personliga rekord blev det. Riktigt bra gick det för Markus Thorsson -11 som vann 100 bröstsim, tjejernas lagkappslag tog bronsmedaljen på 4×50 frisim. I laget simmade: Anna Gutenwik -11, Elsa Mårtensson -11, Amanda Pantzar -11 och Viola Modig -10.

I 12-13-årsklasserna gick det bra för Alice Bitzén -13 som gick till regionsfinal på alla fyra distanserna, Rebecka Agardh -12 och Julia Bruér -12 gick vidare på två distanser var, Anna Contis Pavel -13 och Meya Nilsson -12 gick vidare på 100 ryggsim. Tjejernas lagkappslag på 4×50 Me gick vidare till regionsfinalen. I laget simmade: Julia B, Klara Kylefors -13, Alice B, och Anna C. Bra simmat.

Tack till SK Triton för ett mycket bra arrangemang som höll tiderna och till Skånesim för en bra fördelning.

Back To Top
Sök