skip to Main Content

V.E.R

Snabba påskhajar på Vellinge Easter Race

På annandag påsk simmades det snabbt i Vellinge. Det var de yngre tävlingssimmarna (12år och yngre) från C-, D-, E- och F-grupperna som tävlade, åt hamburgare och lekte i vågbassängen och vattenrutschbanan. Många bra simningar och personliga rekord blev det. Snabbast av alla pojkar födda 2008 på 50 bröstsim var Markus Thorsson -11. På 50 ryggsim för flickor var det Julia Bruér -12 som var snabbast då hon prickade sitt pers från Finn och Fiffi. Hajens tredje grenseger stod Ella Wadsäter -9 för då hon vann 25 bröstsim på nytt personligt rekord.

Det simmades även lagkapper. I lagkappen 8*50 frisim mix hade vi två lag. Det oranga laget fick hjälp av två killar från SK Triton och det blåa laget blev tvåa och fick det näst största påskägget. I lagkappen 8*25 frisim mix behövde Höganäs hjälp av fyra Hajar och Trelleborg saknade en simmare så Viola Modig -10 från Hajen simmade hem hela lagkappen och fick det största påskägget. Alla deltagande simmare fick ett pris och i varje heat lottades det ut en liten godispåse. Det var en rolig tävling trots värmen i hallen och manuella tider.

Back To Top
Sök