skip to Main Content

Seriesim omg 4 div 3 lördag eftermiddag den 30/3

Vi kan redan nu meddela att sista omgången i seriesimmet simmas på eftermiddagen den 30/3 uppe i Osby. Vi kommer att åka buss gemensamt till och från tävlingen.

Lite om omgång 3:

Vi blev totalt 4:a i omgången med 35 poäng upp till förstaplatsen. Så just nu efter 3 omgångar ligger vi på en andra plats med 25 poäng upp till första platsen och endast 20 poäng ner ner till tredje nu.
Vi gjorde en mycket bra deltävling i Malmö med hela 62,5% pers på alla loppen. Vi hade totalt 20 simmare som slog personliga rekord på tävlingen. Tyvärr hade vi lite tomma banor och diskningar, annars hade vi nog varit med och slagits om första platsen i omgången. Nu laddar vi för avslutningen och hoppas verkligen att alla som blir uttagna kan delta. Med fullt lag så tar vi mycket mer poäng. Har vi 5 tomma banor som vi hade nu i Malmö så är det automatiskt 15 poäng som inte samlas in. Alla som går i mål får poäng!

Boka nu in den 30/3 så vi kan fylla laget och ta en topp två placering så vi får vara med i kvalet!

Back To Top
Sök