skip to Main Content

Sum-sim Riks

Hajen hade 4 simmare med till Stockholm och Sum-sim riks efter regionssimningarna i Ystad. Vi startade på lördag morgon med Ella Gutenwik – 14 på 200 frisim där det var en bra simning hela vägen men lite missade vändningar gjorde att klockan stannade på 2.12.17 vilket var 4 tiondelar över personliga rekordet. På eftermiddagen hade vi först ut Julia Henriksson – 13 på 100 frisim där det blev ett nytt person bästa igen och en tid av 1.01.28 och en fin 12:e plats i landet. Senare var det Thea Dahlqvist – 15 som hade kommit med från sin reservplats på 200 bröstsim. En simning strax över det nysatta personliga rekordet och klockan stannade på 2.44.38. Sen hade vi även Gabriel Agardh – 15 i vattnet på 100 ryggsim. En simning som inte riktigt stämde med det vi är vana att se gjorde att tiden rann iväg lite och tiden i mål blev 1.02.82.

Söndagen hade vi två lopp på förmiddagen. Först ut var Gabriel på 200 ryggsim där krafterna inte riktigt räckte till och det blev en tid på 2.18.24 i mål. Efter det var det vårt sista lopp och det var 800 frisim för Ella. Det blev en kanonavslutning på tävlingarna och en kanonlopp av Ella. På region så hade vi fått se en sänkning av det personliga rekordet med 16 sekunder och nu på riks så blev det ytterligare 8 sekunders pers. Klockan stannade på fina 9.34.51 och en fin 6:e plats i landet bland 14-åringar.

Tack för ett mycket roligt och bra riks alla simmare. Nu laddar vi för sommarens mästerskap.

Back To Top
Sök