skip to Main Content

Seriesim omg 2

Efter en mycket bra omgång uppe i Osby så blev det en andraplats i omgången med 441 poäng. Vi ligger kvar på andra plats i serien och tog in två poäng på ledaren. En mycket jämn omgång med tre lag inom 5 poäng. Dettas var också det sista seriesimmet för alla födda 2003. Vi tackar er för era insatser i alla dom seriesim som simmats med er.

Ställning:
MKK: 913
Hajen: 901
Osby: 855
Ystad: 828
Triton: 743

Inför nästa omgång som simmas helgen 19-20 januari så är det då åldersbyte. Åldersklasserna blir 08 o yngre, 06-07 & 05-04.
Se till att boka in denna helg NU! Genom alla tomma banor vi hade i omgång 2 tappar vi 27 poäng !!!! Genom att ställa upp i dom heaten och ta sig i mål hade vi nu legat 1:a. Se till att ställa upp för klubben och lagkamraterna!

Alla som går i mål får poäng! och det är poäng som räknas i seriesim!

Back To Top
Sök