skip to Main Content

Arena Sprint Meet

Individuellt Sum-sim kval, Klubbrekord, 15 finaler, 3 pallplatser och en hel uppsjö med personliga rekord. Det är så vi summerar helgen i Burlöv.

Tävlingen i burlöv bjöd på mycket fina simningar från hajarnas sida. Trots att det var upp till 6 månader sen vi tävlade i 50 metersbassäng sist. Tävlingen var en försök och final tävling där vi totalt fick med 15 st final platser.
Lördagen bjöd även på ett sum-sim kval av Ella Laurén – 17 på 100 fjäril med tiden 1.08.44.

Finalerna på lördagen var följande:

Ella Gutenwik – 14 200 frisim, 50 frisim
Sara Nobrell – 16 200 frisim, 50 frisim
Elin Lackegård – 18 200 frisim, 50 frisim
Elsa Bitzén – 15 50 bröstsim
Ella Laurén – 17 100 fjäril

På 50 bröstsim så knep även Elsa en 3:e plats med tiden 35,46. I försöken så simmade lite snabbare och tangerade klubbrekordet med tiden 34.81.

Söndagen fortsatte där lördagen slutade ungefär. Vi fortsatte simma mycket bra å mycket snabbt.

Malte Laurén – 14 100 böstsim

På söndagen blev det två pallplatser. Först Ella Lauren på 200 medley med en sänkning av sitt pers från förmiddagen med hela 3 sekunder 2.30.71 vilket gav en andra plats. Sen simmade även Elsa in en andra plats på 100 bröstsim med tiden 1.16.94 vilket även var nytt klubbrekord.

Vi säger stort tack och grattis till all simmare och ser fram emot kommande tävlingar denna säsongen.