skip to Main Content

Grand Prix

I helgen som gick var vi på plats i Malmö föra att simma Grand Prix. Hajen hade 1 deltagare och det var Elsa Bitzén – 15 som representerade de blå och orange färgerna.

Vi inledde med 100 bröstsim där klockan stannade på 1.18.07. En liten bit över det personliga rekordet men också en tydlig simning som visar att vi har tävlat i kortbana hela hösten. Lördagen fortsatte med 50 ryggsim där det blev ett pers med tiden 33.92 och kort efter var det 200 medley där det blev ett mycket fint lopp och en tid på 2.36.51 vilket var pers med ungefär 2 sekunder. Vi avslutade lördagen med att simma 200 ryggsim vilket även det gav ett pers med hem och en tid på 2.36.69.

Söndagen så var det bröstsim som gällde. Först ut var 50 meter där dom sista meterna blev lite kämpiga men ändå en tid som blev nytt pers och 35.31 stannade klockan på. Sen var det 200 meter som var kvar och där blev det även en final simning på kvällen. På morgonen blev tiden 2.47.29 vilken även var nytt klubbrekord (pers). Senare på kvällen var det litet annat upplägg på loppet men tiden ganska så lik och det blev 2.47.37 i finalen.

Back To Top
Sök