skip to Main Content

Sugen på att bli funktionär?

För att kunna fortsätta arrangera så fina arrangemang som vi gör behöver vi bli fler funktionärer i klubben. Nu finns flera möjligheter att utbilda er och på så sätt både lära er mer om ert barns idrott och kunna hjälpa klubben vid behov.

För er som är intresserade av att gå funktionärsutbildning kommer det löpande utbildningar som anordnas av olika klubbar i Skåne genom Skånes simförbund. Utbildningen kräver inga förkunskaper utan det räcker med att vara intresserad av att lära sig mer och vilja hjälpa till vid Hajens tävlingar.

Gå in på Skånesims hemsida och klicka på ”ANMÄLAN” för det tillfälle som passar dig.

Hajen står för utbildningskostnaden.

Närmast är det två utbildningstillfällen på Högevall i Lund, den 21 november och 27 november kl. 18-21. Gå in via länken ovan för att anmäla er.

Vi hoppas på många nya funktionärer framöver!

/Tävlingskommittén

Back To Top
Sök