skip to Main Content

Klubbrekord på seriesim!

Seriesimmet i Höganäs i lördags slutade på bästa sätt med ett klubbrekord på 5×50 frisim för tjejerna. Rekordet har stått sig sedan 2003! Så det var lite Hajenhistoria som vi fick vara med om. Grattis till Sara Nobrell -15, Elsa Bitzén -14, Ella Gutenwik -13, Alice Bitzén -11 och Julia Henriksson -12. Det nya rekordet lyder på 2.28,44

Det var ett mycket bra seriesim som började med att Ella, Elsa, Julia och Sara vann tjejernas medleylagkapp, med pers på 50ry på starten. Alice Vann 50fr med nytt pers och Anna Contis Pavel -11 kom trea med en hundradel över pers. Ella och Julia tog en dubbelseger på 100fr. Måns Burmester-Lysell -13 kom trea på 100fr och Malte Laurén -13 fyra båda på nytt pers. Sara vann 100fr med Linnea Dolmark -15 som trea med nytt pers. Gabriel Agardh -14 slog nytt pers på 100fr och på startsträckan i medleylagkappen.

Tjejernas bröstsim började med en dubbelseger på 50m för Julia Bruér -10 och Elsa Winberg -11. I mellan klassen blev det en dubbelseger för Olivia Pantzar -13 och Lova Persson -13 med nya pers, bara tre hundradelars skillnad. I äldsta klassen blev det en dubbelseger för Elsa och Thea Dahlqvist -14. Även pågarna simmade ett snabbt bröstsim, Marius Jensen -11 vann 50br och Malte kom tvåa på 100br.

Ryggsimmet började med en dubbelseger för Meya Nilsson -10 och Anna. I mellan klassen en dubbelseger för Ella och Olivia. I äldsta klassen vann Elsa medan Freja Werker -14 slog nytt pers med de bästa undervattenskickarna. Gabriel slog nytt pers på 100ry.

Fjärilsimmet började Alice med en 25a utan andning, seger och nytt pers. I mellan klassen en ny dubbelseger för Julia och Lova. Det var inte många killar som simmade fjäril men Måns blev tvåa på 50fj med nytt pers. I den sista lagkappen slog Gabriel pers på 50fr på startsträckan.

Trots många tomma banor blev vi tvåa efter Sydsim och gjorde en bra seriesimstävling. SK Hajen tackar alla 02:or för alla seriesim. Nu blir det ett generationsskifte och så ses vi i Burlöv i januari.

Back To Top
Sök