skip to Main Content

Sum-sim riks i Jönköping

Förra helgen (2-4 dec) avgjordes svenska ungdomsmästerskapen uppe i Jönköping. Hajen hade tre simmare som tagit sig vidare från försöken i Ystad. Det var Ella Laurén – 15, Sara Nobrell – 14 och Elsa Bitzén – 13. Först ut var Ella som simmade 200 fjäril i den andra grenen på lördagsförmiddagen. Ella som simmade på 2.33.56 i försöken gjorde ett likt lopp i Jönköping och klockan stannade på 2.34.67.

I gren 4 var deg dags för Sara att simma 200 frisim. Efter ett personligt rekord med 2 sekunder i Ystad på 2.12.24 så blev det denna gången en simning lite över det nya rekordet och tiden blev 2.13.02.

Sen på söndagen hade vi Elsa i vattnet på 100 bröstsim. Elsa som tog sig vidare med tiden 1.18.45 var lite snabbare i Jönköping och gjorde ett bra lopp med tiden 1.18.25.

Samtliga tre tjejer debuterar på ett svenskt mästerskap och gör det mycket bra. En kanon tävling att ta med sig mycket erfarenhet av och börja satsningen mot mästerskapen i sommar som alla tre redan är kvalde till.

/Headcoach

Back To Top
Sök