skip to Main Content

PTC

I helgen som gick så simmades det den traditionsenliga tävlingen Poseidon team cup. Det är precis som det låter en lag tävling där simmarna tävlar om poäng istället för medaljer. tävlingen innefattar även ett gäng roliga lagkapper så som 8×50 bröstsim och den klassiska 25-50-75-100-100-75-50-25 m frisimslagkappen.

Efter tävlingen är avslutad så räknas alla poäng ihop för klubbarna och dom 10 bästa klubbarna får nyttopriser till klubben. detta året blev det en 5:e placering för Hajen och vi fick oss en mikrovågsugn till shoppen.

Vi hade en mycket bra tävling sett till resultat också. Det största perset för hajen stod Lova Persson – 12 för när hon simmade 200 frisim på tiden 2.41.67 och hade då sänkt sig med hela 38 sekunder. En som inte ville vara sämre i sekund skörden var Måns Burmester-Lysell – 12 som på 100 meter bröstsim sänkte sig med 13 sekunder och gick i mål på 1.34.88

Annars så var det en tävling tidigt på säsongen där vi låg precis på dom personliga rekorden hela tävlingen och ibland till och med lite under. En mycket bra inledning på säsongen så här tidigt. Nu laddar vi för kommande tävlingar.

Tränarna tackar för en mycket rolig tävling med många bra simningar.

Back To Top
Sök