skip to Main Content

UGP i Löddeköpinge

I helgen så var vi och simmade UGP 2 i Löddeköpinge. En mycket bra tävling av våra simmare med många personliga rekord på flera distanser.

UGP är upplagt på det viset att man ska kunna simma lite annorlunda distanser än dom man vanligtvis simmar. Så där är till exempel bara två hundrameters distanser och sedan är där två tvåhundra meters distanser som man kan simma. Sen är där lite mer som 800 frisim och 400 medley beroende på om man är flicka eller pojke.

En som tog sig an 800 meter frisim var Ella Gutenwik – 12 som gjorde det kanonfint. Klockan stannade på 10.50.08 och det var nytt åldersrekord för flickor 12 år.

Vi fick se många hajensimmare på prispallen och tre gånger så blev det guld. Det var Sara Nobrell – 14  som tog första platsen på både 200 meter och 400 meter frisim med två nya fina personliga rekord. Sen var det Elsa Bitzén – 13 som tog guld på 100 meter bröstsim. Även det var ett personligt rekord.

Totalt kommer vi hem med 14 pallplatser och en drös med personliga rekord.

Vi tränare tackar för en mycket bra tävling och ser fram emot nästa.

 

Back To Top
Sök