skip to Main Content

GP & UGP 1

Helgen som gick så simmades det GP i Malmö samt UGP i Trelleborg. Det var A och B gruppen som var iväg och tävlade och gjorde det mycket bra.

På GP i Malmö hade vi 4 simmare på plats som gjorde första tävlingen i långbana för säsongen. Det blev en hel del a och b finaler och den högsta placeringen tog Emma Johansson-25 på 50 fjäril där hon blev 3:a på tiden 27.66.

Simmarna som simade UGP i Trelleborg gjorde också en fin tävling. En hel hög med personliga rekord och medaljer blev det. Kan nämna Joar Modig – 15 som bara var 5 tiondelar över sum-sim kvalet på 100 fjäril. vilket är mycket bra såhär tidigt på säsongen. Vi hade även en notering på 10-bästa listan på 1500 frisim flickor. Det var Li Björner-Oh – 18 som simmade in sig på en femte plats med tiden 19.55.71. I samma gren fick vi även ett åldersrekord av Ella Gutenwik – 12 på tiden 21.31.79.