skip to Main Content

Petter i Uddevalla

Petter Fredriksson -18 har i helgen varit i Uddevalla. Dels så simmade han NIU-mästerskapen på torsdagen, som är de olika simgymnasiernas årliga mästerskap. Där var han en viktig faktor till Procivitas Malmös fina slutplacering som tredje bästa simgymnasie i landet. Fredag till söndag var han sedan med på landslagets kick-off där bl.a. musselsafari stod på programmet. På eftermiddagarna erbjöds landslagsimmarna att simma i finalpassen på den stora tävlingen Arena USO. Tyvärr har Petter dragits med en långvarig förkylning sista tiden, vilken gjorde sig påmind under helgen. Så det blev bara en start på tävlingen, 200 medley, där han slutade på en tredje plats med en tid på 2.06. Petter hälsar att han har haft en rolig helg och verkligen lärt känna de andra simmarna i landslaget ännu bättre.

Ni kan läsa mer om landslagets kick-off i förbundskapten Ulrika Sandmarks blogg.

Back To Top
Sök