skip to Main Content

SM-veckan i Sundsvall

Denna veckan är det SM-veckan i Sundsvall och simningens SM/JSM i långbana avgörs på Himlabadet ons-sön. Hajen har en trupp på fem simmare som har kvalat in. Tävlingarna börjar 10.00 på förmiddagarna med försökslopp och direktfinaler för JSM. Sedan börjar finalpassen 16.00. Dessa kommer ni kunna följa på SVT (i alla fall A-finalerna)

Hajen har följande lopp under tävlingarna:

Onsdag 1/7: Petter Fredriksson: 100 frisim (JSM-finalheat), Martin Rogmark: 200 bröstsim (JSM-finalheat), Johan Jönsson: 1500 frisim

Torsdag 2/7: Petter Fredriksson: 100 ryggsim (JSM-finalheat), 4×200 frisim juniorer Herrar: Martin Rogmark, Petter Fredriksson, Per Christerson & Johan Jönsson (simmas på förmiddagen), 4×200 frisim seniorer Herrar: Martin Rogmark, Petter Fredriksson, Per Christerson & Johan Jönsson (simmas på eftermiddagen)

Fredagen 3/7: Martin Rogmark: 50 bröstsim, Petter Fredriksson: 50 ryggsim (JSM-finalheat), Johan Jönsson: 400 frisim, 4×100 medley juniorer Herrar: Petter Fredriksson, Martin Rogmark, Marcus Henriksson, Johan Jönsson (simmas på förmiddagen)

Lördag 4/7: Petter Fredriksson: 200 ryggsim (JSM-finalheat), Johan Jönsson & Martin Rogmark: 800 frisim

Söndag 5/7: Petter Fredriksson: 200 medley (JSM-finalheat), Martin Rogmark: 100 bröstsim

Följ oss gärna på Livetiming, Mästerskapssidan och Hajens Instagram

Back To Top
Sök