skip to Main Content

UGP 1

UGP simmades i helgen i Eslöv och hajen hade ett litet gäng på plats men som gjorde det mycket bra för att vara först tävlingen på säsongen. Vi började på lördag med att tjejerna simmade 100 meter frisim och där kan vi nämna Ella Laurén – 14 som slog till med nytt personligt rekord med tiden 1.13.52. Detta skulle inte vara Ellas enda personbästa denna helgen utan hon slog pers på allt hon simmade i Eslöv. Senare på förmiddagen var det dags för pojkarna att simma 100 fjärilsim. Där simmade Joar Modigh – 14 till sig en mycket fin tid på 1.14.01 vilket var personligt rekord med hela 25 sekunder.

Sen rullade tävlingen på med simningar som låg lite över pers på det flesta. Vilket inte är så konstigt eftersom vi var på första tävlingen denna säsongen. Sista på söndag förmiddag så hoppade Amanda Karlsson – 18 i på 1500 meter frisim för första gången och gjorde det mycket bra. klockan stannade på 19.27.66. På söndag eftermiddag så var det dags att simma 50:or och då kom det flera snabba simningar och ett gäng med medaljer också.

Mycket bra jobbat alla simmare som simmade i Eslöv. Det var mycket roligt att vara på tävling med er som vanligt. Nu tränar vi på för att kunna simma ännu snabbade på nästa tävling.

 

Back To Top
Sök