skip to Main Content

Grand Prix i Uppsala

I helgen avgjordes årets första Grand Prix tävling i Uppsala. Hajen hade tre simmare på plats, Elin Lundgren -20, Petter Fredriksson -18 och Martin Rogmark -19. Av dessa så var det Martin som lyckades bäst sett till sina personliga rekord och Petter som lyckades bäst sett till placeringar. Martin simmade B-finaler på både 200 och 100 bröstsim. Alla loppen var precis runt de personliga rekorden, vilket är grymt sett till att det är så tidigt på säsongen. På 100 gör han två lopp som båda är snabbare än vad han gjorde under hela 2014. Andra och tredje snabbaste loppen i livet!

Petter simmade A-final på alla tre ryggsimsdistanserna samt en B-final på 100 fritt. Bäst placering blev det på 200 rygg där han slutade tvåa. Han ledde även till finalen på 200 medley, men valde att stryka sig för att satsa på ryggsimmet. Även om tiderna är en bit i från toppformen så visade han på bra taktiska upplägg och det bådar gott inför vad som komma skall. Elin simmade en B-final på 200 medley.