skip to Main Content

Välkommen Amanda!

Med start vid årsskiftet har vi en ny huvudtränare. Så här presenterar hon sig själv:

”I egenskap av klubbens nya huvudtränare vill jag passa på att presentera mig själv lite kort och samtidigt berätta för er hur glad jag är över att ha fått möjligheten att hjälpa till att driva denna fantastiska (i min mening världens bästa) klubb vidare framåt.

Jag heter Amanda Karlsson och är 25 år gammal.

När jag inte är i simhallen hittar man mig oftast i skogen eller vid havet, fast på vintern kryper jag nog faktiskt helst ner i soffan framför en bra film.

Det bästa jag vet (utöver simning förstås) är att äventyra i min campervan, plocka svamp och fotografera, bland annat. För övrigt är jag väldigt dålig på geografi men kan det mesta om Sherlock Holmes!

I 20 av mina 25 levnadsår har jag varit aktiv i vår förening, först som simmare och sedan som tränare (den naturliga ordningen alltså).

Jag började träna barn i simskola för ungefär 9 år sedan och har sedan dess varit verksam på de flesta nivåerna, från små baddare till stora hajar. På senare år har jag framförallt jobbat med och varit ansvarig för klubbens vuxensimning.

Trots annan sysselsättning har jag alltid gjort plats åt lite kvälls- och helgarbete i klubben då det är bland det roligaste jag vet, så att nu ha givits chansen att engagera mig på heltid känns fantastiskt kul.
I mitt vidare arbete hoppas jag kunna bidra till att upprätthålla det höga engagemang jag ser bland både simmare, tränare, föräldrar, funktionärer och supporters i klubben men framförallt vill jag se till att vi alla får en riktigt kul tid tillsammans. Medan vi siktar mot stjärnorna ska vi inte glömma bort att njuta av resan dit.
Haj hå let’s gå!

Back To Top
Sök