skip to Main Content

Långbanepremiär i Burlöv

I helgen som gick så tävlades det i Burlöv på Sydsim Sprint meet. Simmare från A-C-gruppen var på plats. En tävling som innehöll allt från pallplatser, pers och brandlarm.

Tävlingen simmades med försök och final. Totalt blev det 12 finaler för hajens del. Utöver det blev det en hel del pers från sommarens simningar i långbana. I final hade vi Markus Thorsson – 15, Julia Bruér – 16, Alexander Lindberg – 14, Scott Köster – 14, Molly Andersson – 14, Anna Gutenwik – 15, Edith Eriksson – 16. Scott tog två pallplatser på 50m bröstsim och 50m frisim. Alexander simmade även han final på 50m bröstsim och frisim. Molly simmade ett 100m bröstsim där det blev pers med hela 10 sekunder. Markus simmade tre finaler och slog pers på två av tre distanser. Julia simmade final på 50m och 100m bröstsim och slog pers på båda. Anna och Edith simmade final på 50m ryggsim och båda med nya pers på distansen.