skip to Main Content

Kungsbacka Spring Meet

En ny tävling på kalender blev Kungsbacka Spring Meet detta året. En tävling i långbana i ny byggda simhallen uppe i Kungsbacka. Tävlingen simmades fredag till söndag på 5 pass och erbjöd alla grenar på programmet.

Hajen åkte upp med 12 simmare från A och B gruppen och det blev många bra resultat från alla simmare. Det blev hela 75% pers för vår del. Samt 9 st medaljer under tävlingen också.

Thea Dahlqvist – 19 fick kliva upp på pallen tre gånger, 50, 100 och 200m bröstsim där det blev 1:a, 3:e och 1:a plats samt nya personliga rekord på 50 och 100m.

Alice Bitzén – 16 slog till med åldersrekord på 50 och 100m ryggsim. 31.75 på 50m samt 1.09.31 på 100m vilket var första gången under 1.10 i långbana. Det resulterade även i en silverplats och en bronsplats.

Klara Kylefors – 16 simmade flera bra lopp på tävlingen med bla 5 sekunders pers på 50m fjärilsim. samt nya pers på 50m frisim och 100m bröstsim.

Julia Bruér – 15 slog till med pers på 5 av 6 lopp under helgen. Det blev pers på samtliga bröstsims distanserna och på 50m blev det pers med över 1 sekund där det nya perset lyder 37.44.

Klara Singvall – 15 gjorde två bra lopp under helgen. Lite över pers på 50m bröstsim medans det blev nytt pers på 100m bröstsim.

Meya Nilsson – 15 simmade tre lopp och slog till med pers på samtliga. 50m av fjärilsim, ryggsim och bröstsim var distanserna.

Beatrice Stendahl – 14 kom hem med 100% pers. där det bla blev 10 sekunders pers på 100m bröstsim med tiden 1.30.59. samt ett mycket fint 100m frisim där det blev under 1.10 för första gången med tiden 1.08.68.

Anna Gutenwik – 14 hade en fin ryggsims helg i Kungsbacka. Pers på samtliga tre ryggsims distanserna där det blev en sänkning på 100m med hela 5 sekunder och på 200m blev det en sänkning med totalt 12 sekunder.

Jacob Hansson – 20 sänkte sitt personliga rekord på 200m medley rejält. Hela 11 sekunders pers blev det med tiden 2.39.40.

Marius Jensen – 16 Fick inte riktigt till det på special simsättet frisim men på bröstsim stämde det riktigt bra. Pers på 50 och 100m med 34.47 och 1.16.38. Det var pers med 1 sekund på 50m och hela 3 på 100m.

Gustav Olofsson – 15 debuterade i långbana. Det gjorde han med att simma under 30 sekunder på 50m frisim med tiden 29.49.

Markus Thorsson – 14 fick kliva upp p pallen hela 4 gången. 3a på 200m medley, 2:a på 50m och 200m bröstsim och sedan 1a plats på 100m bröstsim. Tiden på 100m var under gällande kvaltid till sommarens Sum-sim

Markus & Kalle tacka för en mycket bra helg i Kungsbacka!