skip to Main Content

Lödde Cup

Lödde Cup avgjordes på Tolvåkersbadet på lördagen den 3.e oktober. Hajen mönstrade 17 simmare på förmiddagen (11år och yngre) och 22 simmare på eftermiddagen (12år och äldre). Även 4 funktionärer från Hajen ställde upp. Tävlingen simmades utan publik p.g.a. corona-restriktioner men de där hemma kunde följa loppen via Superlive på Livetiming.

Fem Hajar gjorde sin debuttävling utanför Pilängsbadet: Esther Köster -9, Ebbe Modig -9, Victor Carrick -11, Hugo Kronogård -10 och Maximus Berggren -12. Det blev en del heatvinster som gav små heatpriser och många stora personliga rekord då vi inte tävlat på länge. Alla deltagare från förmiddagen får medalj i efterhand när SK Lödde skickat dem till oss. Två små läger-tröjor hittades, en på läktaren och en i killarnas omklädningsrum.

Det blev flera fina simningar på eftermiddagen också när de större barnen kom:

Olivia Pantzar -16 tog guld på 100 ry och brons på 100 fr

Alma Mårtensson -16 tog silver på 100 fr och brons på 100 me

Anna Contis Pavel -14 silver på 100 ry

Julia Bruér -13 tog silver på 400 fr och brons på 100 br

Anna Gutenwik -12 tog silver på 100 fj

Jacob Hansson -18 tog silver på 100 br

Grattis!

Back To Top
Sök