skip to Main Content

Ditec Swim Meet

Helgen den 1-2 februari så var ett gäng simmare upp i Ängelholm för att simma Ditec Swim Meet. En tävling med 50m, 200m och 100m medley sträckor.

En bra inledning på säsongen med många snabba simningar för att vara så tidigt men också ett kvitto på att vi är på helt rätt väg gällande träningen som hittills. Vi fick med oss ett gäng pallplatser samt en hög med heatpriser. (Heatpriserna var nog en av helgens höjdpunkter om ni frågar simmarna)

Det delades även ut prestationspriser till dom tre bästa i samtliga åldrar baserat på finapoäng uträknat på de sex bästa loppen. Där blev Måns Burmester-Lysell – 16 3:a bland pojkar födda 03-04. bland tjejerna så kom Ella Laurén – 18 3:a och Thea Dahlqvist – 17 2:a bland tjejerna 17 år och äldre.

Back To Top
Sök