skip to Main Content

Ditec swim meet i Ängelholm

I helgen så var A, B och delar av C-gruppen uppe i Ängelholm och tävlade på Ditec Swim Meet. En tävling som bjöd på 50- och 200-sträckor och även swim-off på 50 rygg och fjäril.

Ett gäng på drygt 20 simmare var på plats och vi fick se många bra simningar. Vi fick en hel del pallplatser och efter tävlingen så delades det även ut priser för totalt bästa FINA-poäng. Totala poängen på simmarens 6 bästa grenar räknades samman.

Totalt hade Hajen 27 pallplatser fördelat på 14 förstaplatser, 7 andraplatser och 6 tredjeplatser. Vi fick även se en hel Hajenprispall två gånger och det var på 100 medley med Thea Dahlqvist – 16, Ella Gutenwik – 15 och Freja Werker – 16 och även på 50 bröstsim med Thea Dahlqvist, Ella Gutenwik och Lova Persson – 15.

På 50 ryggsim i äldsta klassen så körde man swim-off. Vilket betyder att man körde 8 simmare i första heatet och efter varje heat så försvinner två personer tills där endast är två kvar som gör upp om första platsen. På 50 ryggsim tjejer så vann Elin Lackegård – 19 grenen efter att ha tagit sig vidare till sista heatet.

Vi fick även med oss några fina-poängs pallplatser där man vann presentkort på Freker sport.

1:a Thea Dahlqvist i 15-16 år
2:a Ella Gutenwik i 15-16 år
3:a Elin Lackegård i 17 å äldre

3:a Gabriel Agardh i 15-16 år
3:a Jacob Hansson i 17 å äldre

 

Back To Top
Sök