skip to Main Content

Novembersim

Helgen 3-4/11 simmades Novembersim i Eslöv och här kommer en liten summering av tävlingen.

Lördagen bjöd på 34 st personliga rekord och bland annat två stycken lag medaljer. Markus Thorsson – 10 tog en seger på 50 frisim och en andra plats på 50 bröstsim med fina tiden 46.92. På 100 frisim fick vi se många fina simningar bland annat Olivia Pantzar – 14 som persade med 2 sekunder med tiden 1.08.31. I yngsta klassen slog Anna Gutenwik – 10 pers med 10 sekunder då klockan stannade på 1.29.16.
På 4×50 medley flickor 12 år och yngre tog tjejerna en andra plats. I laget simmade Saga Tretinjak – 12, Julia Bruér – 11, Meya Nilsson – 11 och Anna Contis Pavel – 12.

På 4×100 medley flickor 13 år och äldre blev det en bronsplats för tjejerna. I laget simmade Isabell Tretinjak – 15, Tindra d´Aubigné – 14, Ella Laurén – 17 och Elin Lackegård – 18.

På söndagen fortsatte Hajarna med fina simningar. Det slogs 28 st personliga rekord. Största perset slog Elsa Mårtensson -10 på 100 bröst med 16 sekunder. Tilda Montelin -11 slog pers på 100 rygg med 8,9 sekunder. Julia Bruér -11 slog ett stort nytt pers på 100 bröst med 6,32 sekunder.

På sista lagkappen (4×50 fritt) fick två Hajenlag gå upp på prispallen. Förstapris gick till Alice Bitzén -12Anna Contis Pavel -12, Julia Bruér och Meya Nilsson -11, tredjepris till Tyra Mårtensson -12Elsa Winberg -12, Tilda Montelin och Anna Gutenwik.

En mycket bra tävling av Hajen som tog 13 guld-, 12 silver- och 13 bronsplatser. Grattis!