skip to Main Content

UGP 1 i Sjöbo

UGP 1 simmades i nya Sjöbo simanläggning i helgen. Det blev åldersrekord, medaljer och massor med personliga rekord. Tjejerna började lördagen med 200 frisim, Olivia Pantzar -14 pers, Lova Persson -14 pers, Julia Henriksson -13 pers och bronsmedalj, Alice Bitzén -12 pers och Guldmedalj. På 100 bröstsim slog Saga Tretinjak -12 nytt pers och Olivia vann Guldmedalj! Killarna började med 200 bröstsim och Malte Laurén -14 slog till med Guldmedalj. På 800 frisim tog Jacob Hansson -16 en silvermedalj.

På eftermiddagen slog Joel Wall -17 pers på 200 medley även Malte slog pers (med 10 sekunder). Det största perset för dagen stod Lova för på 400 frisim med 12 sekunder. Joel slog pers på 100 ryggsim och Malte tog bronset. Även på 100 frisim slog Malte pers. På 200 ryggsim tog Olivia bronsmedalj och  Alice vann Guldet och slog nytt åldersrekord (Det gamla var från Lödde Cup).

På söndagsförmiddagen hade Hajen en tapper liten skara på plats, bland dem Ella Laurén – 17 och Ella Gutenwik – 14 som slog nya åldersrekord på 1500 frisim i sina respektive åldersklasser. På eftermiddagen var vi lite fler deltagare som simmade ett gäng fina lopp, bland annat slog Anna Contis Pavel – 12 och Ellen Egard – 15 sina personliga rekord med 11 respektive 14 sekunder på 200 medley. Dessutom vann Hajarna totalt fyra guld-, två silver- och två bronsmedaljer under söndagen.