skip to Main Content

Öresund meeting

Helgen 24-25 mar svar vi i Helsingborg och tävlade Öresund meeting. En tävling som ofta har väldigt starkt startfält.

Vi hade cirka 20 simmare på plats under helgen och dom gjorde det mycket bra. Vi fick med oss ett klubbrekord, två guld, två silver, ett gäng åldersrekord och en hög med personligarekord.

Klubbrekordet kom på 100 bröstsim för damer där Elsa Bitzén – 15 simmade i mål på snabba 1.13.66 vilket var en sänkning av sitt egna gamla rekord med 7 tiondelar. Det gav även ett av gulden. Det andra kom på halva distansen.
Utöver detta så var där många fina simningar att nämna och några av dom var tex. Ella Gutenwik – 14 som simmade en kanon fin 400:ing frisim på 4.47.13 vilket var en sänkning med 4 sekunder. Malte Laurén – 14 sänkte sitt personbästa på 50 bröstsim med 2 sekunder och gick i mål på 37.06. Freja Werker – 15 sänker sig 3 sekunder på 100 frisim med tiden 1.04.37. I samma gren för Linnea Dolmark – 16 och Isabell Tretinjak – 14 fina lopp också och persar 4 respektive 7 tiondelar. Ella Laurén – 17 sätter nytt personbästa på 100 fjäril med över sekunden och har 1.07.77 i mål.

En mycket väll genomförd tävling av alla Hajen simmarna. Nu siktar vi vidare mot nästa och med mål att bli ännu snabbare.

/Tränarna

Back To Top
Sök