skip to Main Content

Adventsdoppet

Medan några var i Eskilstuna för att simma Sum-Sim Riks åkte resten av A-, B- och C-gruppen till Sjöbo för att simma Adventsdoppet. För de flesta av oss var det första besöket i nybyggda Sjöbo Simanläggning. Det var också första gången Hajen deltog på Adventsdoppet, så vi visste inte riktigt vad vi hade att se fram emot. Tävlingen drog igång i ett rasande tempo, långt före alla tidsberäkningar.  De som hade många grenar att simma fick fullt upp för att hinna med. Snart lugnade det dock ner sig lite och var på alla sätt och vis en mycket trevlig tävling med bra stämning och många bra simningar för Hajens del. Till exempel lyckades Elin Lackegård – 17, Ellen Egard – 14 och Ella Gutenwik – 13 alla tre persa på samtliga grenar de simmade. Elins 100 frisim var för övrigt hennes första gång under den magiska gränsen en minut, klockan stannade på 59.99. Vi hoppas återkomma till Adventsdoppet nästa år.

Tack alla för en trevlig lördag i simhallen!

Kalle Jonsson

Back To Top
Sök