skip to Main Content

Simiaden i Höganäs

Vårsimiaden Distrikt simmades helgen 6-7 maj i Höganäs, Vellinge och Hässleholm. Resultaten från lördagens tävlingar, då åldrarna 12-13 år simmade, slås samman och de 24 snabbaste simmarna i varje individuell gren och de 16 snabbaste lagen från lagkappsgrenarna går vidare till regionsfinalen i Kristianstad den 3:e juni. Vi i Hajen simmade i Höganäs och har totalt 17 individuella starter och 4 lag med till finalen, plus ett gäng reserver.
Söndagen blev något avslagen då 10-11-åringarna inte får tävla om finalplatser, utan bara jaga medaljer och ”pers”, som vilken tävling som helst. Men som de simmade. Vi fick uppleva allt från tävlingsdebuter till simiadensegrare och dubbla lagkappslag på pallen. Tack för uppvisningen!

Kalle och Mike

Back To Top
Sök