skip to Main Content

Ordföranden har ordet!

När vi har större delen av höstterminen bakom oss, kan jag bara konstatera att det är en stor glädje att vara ”Hajare”! Simskolan har utökat sin verksamhet och förhoppningsvis finns det riktigt många stolta unga märkestagare när det blir avslutningsdags. Senaste helgen var våra yngre tävlingssimmare i farten på Höstsimiaden, där vår fina bredd på framför allt flick-sidan visade sig. Men pojkarna slog också bra personliga rekord. De äldre simmarna har gjort mycket fina insatser på SM/JSM och Sum-Sim, med ädla medaljer och rejäla personliga rekord som bevis på deras träning och uppladdning varit god. Våra tränare har på hemsidan rapporterat detta i detalj. Så jag väljer att bara nämna ett namn – Emma Johansson, som fått sitt första landslagsuppdrag – grattis! Som ordförande är jag stolt över klubbens tradition med simmare i alla utvecklingsfaser och ett utrymme för att låta individen växa i sin egen takt. En god klubbkänsla och glädje i det vi gör ska vara vägledande.

Andra saker finns också att glädja sig åt; vi har utbildat flera nya funktionärer vilket stärker klubbens möjligheter att arrangera våra tävlingar. Ännu fler framtida funktionärer är välkomna, jag tror att våra ”nyexaminerade” kan intyga att det är kul och inte så svårt. Klubben tar också gärna emot hjälp i shopen och med bakning inför våra arrangemang. En välbesökt klubbkväll avhölls i veckan tillsammans med vår samarbetspartner Arena. Vår nya hemsida har funnit sin form, och jag hoppas och tror att den är uppskattad. Regelbundna nyhetsbrev är något som vi prövar nu. Ett frågeformulär för utvärdering av vår verksamhet hittar ni under Simskole-fliken, vi hoppas på mycket feedback!

Nu kraftsamlar vi inför två avslutande arrangemang, Seriesim den 28:e november och KM med Luciasim den 13:e december, där vi ska kul i simhallen igen! Hjärtliga välkomna, både som simmare, medhjälpare och publik!

Cecilia Rogmark
Ordförande, Simklubben Hajen

Back To Top
Sök