skip to Main Content

Petter i Marseille, dag 1

Denna helgen är det en stjärnspäckad GP tävling i franska Marseille. Hajen är representerade av Petter Fredriksson som åker med ett gäng på 18 av de bästa svenska simmarna. Tävlingen har verkligen lyckats locka till sig ett starkt startfält och i många grenar är det nästan EM-klass när man tittar i startlistan.

Tävlingen började idag, fredag, och för Petter var det 50 rygg som var första loppet. En lite seg simning på 27,60 ledde inte till någon finalsimning. Lite senare var han i vattnet igen på 400 medley. Efter ett mycket fint lopp stannade klockan på 4.33,86. Personligt rekord med två sekunder och nytt klubbrekord. Vidare till B-final med 13:e snabbaste tid. Väl i B-finalen gör han ett bättre taktiskt lopp och simmar i mål på tiden  4.32,58. Klubbrekord igen! På tävlingen slutar han på en fin 11:e plats.
Imorgon står 200 ryggsim på programmet för Petter. Du kan följa tävlingarna här>>

Back To Top
Sök