skip to Main Content

Rom i regnet

ROM. Petter Fredriksson simmade förra helgen tävlingen Trofeo Sette Colli i Rom med en stor svensk landslagstrupp. Med som en av tränarna för den svenska truppen var även huvudtränare Magnus Sjöberg. Det var första gången som Petter simmade en internationell seniortävling med stora delar av europaeliten på plats. I startlistan fanns simmare som Sarah Sjöström, Jennie Johansson, Ranomi Kromowidjojo, Inge Dekker, Ruta Meiletyte, Paul Beiderman, Fillipo Mangini, Federicka Pellegrini och många fler av samma dignitet.

Tyvärr drabbades tävlingarna av det värsta regn och åskovädret i mannaminne, och söndagens finalpass fick tyvärr ställas in. Men det hindrade inte den svenska truppen att behålla ett gott humör. För Petters del så hade han lite svårt att få ut allt av sitt ryggsim i den tuffa konkurrensen. Lite över pers på alla tre ryggsimsdistanserna. Men han fick till ett riktigt fint lopp på helgens sista lopp över 200 medley. Sluttiden 2.09,30 var ett nytt pers och ett nytt klubbrekord. Fint jobbat Petter! En väldigt fin erfarenhet inför sommarens EJM och Ungdoms-OS för Petter och massor av energi och inspiration för både adept och tränare.

Petter Hajen Fredriksson wholesale NFL jerseyswholesale MLB jerseys Collosseum Bros., i wholesale nba jerseys Rom. Katriin Foto: NHL Magnus Chat Sjöberg

 

Back To Top
Sök